Suzhou five-star luxury public toilet like villa configuration has the elevator (map)

on November 2, 2012, a small park in suzhou city road, just open up a new building on the second floor white wall tiles, the whole building is look like the villa in a hidden in the trees, appears as a garden in suzhou, and it’s true identity, is free public toilets. Image: jun-feng li/CFP

international online news: recently, there are people in downtown by ganjiang bridge, found the bridge street, the road north of the south hao & other; Hidden & throughout; A white wall tiles of the floor villa, approached a look only to find that is a public toilet. The toilet cover an area of more than 200 square meters, the following is a public toilet, a layer above is for ganjiang road along the sanitation workers have a rest. Public toilet not only first-class facilities, but also for the first time in suzhou gusu zone set up a dedicated lifts for the disabled.

villa luxury public toilet looks like

white wall tiles, surrounded by trees, the door is a small garden, the garden is on the edge of the moat. Such a quaint two-storey houses, if it weren’t for the first floor door head hanging & other; Public toilet & throughout; Woodcut sign, I’m afraid many will think this is a luxury villa.

in the north of public toilets, there is a door, there was a wooden sign on the door, read & other; Sanitation workers lounge & throughout; . Reporters into the small door on the second floor and found the corner is an independent bathroom, inside the shower. Sitting in a room on the second floor of the few people, one of whom tells a reporter, they are all sanitation station staff. On the second floor has two functions, first is used for the sanitation station’s office, the second is for the sanitation workers near the temporary rest, he said, every day there are about 30 sanitation workers to come here to have a rest.

at this point, the reporter just met a sanitation worker to rest, she says, is in charge of ganjiang bridge section of road cleaning work, about an hour’s rest time at noon, is to find a bridge to the side of the road and sat down before lying down, rest for a while, & other; Rest now have a fixed point, don’t worry it’s raining and windy. Throughout the &;

& have spent

on November 2, 2012, a small park in suzhou city road, just open up a new building on the second floor white wall tiles, the whole building is look like the villa in a hidden in the trees, appears as a garden in suzhou, and it’s true identity, is free public toilets. Image: jun-feng li/CFP

action inconvenience can use elevator

reporter noticed that, although there is a barrier-free toilet, but the public toilets have no set barrier-free access, how did this happen? At this time, the reporter found on the first floor stairs south have an elevator. A manager told reporters, this is dedicated to serving the mobility of the toilet. Both wheelchair’s disabled and older people walking, can be directly sent to the steps above the platform, the elevator to the door of the toilet, is very convenient.